Naša priča

KO SMO.

U Pizza Pool-u mi ne pravimo samo picu. Mi ulepšavamo ljudima dan...

Još davno 1991 godine smo počeli da bogatim ukusom isavršenim mirisom ispunjavamo vaše tople domove. Nastojali smo da isporučujemo ništa manje od hrane na koju smo ponosni da služimo.

Sa više od 24 godine iskustva Pool pizza je, uz kratke prekide, nastojala da parira ostalim FOOD DELIVERY servisima u gradu.

POOL PIZZA DANAS.

2014. godine smo se preselili na novu adresu na Novom Beogradu i krenuli u "osvajanje" novog tržišta. Kvalitet je ostao isti...na vrhunskom nivou.

NAŠA TAJNA.

Kod Pool pizze nema nekih velikih tajni. Evo par "tajni":

  1. naše testo je srednje debljine, ni pretanko ni debelo, hrskavo, srednje vazdušasto, dobro pečeno i sa ukrašenom ekstra hrskavom ivicom. Da bi na vašu adresu stiglo i dalje hrskavom koristimo prilagođenu ambalažu koja omogućava strujanje vazduha oko pice i ispod pice.
    Da bi sve to bilo moguće, naše testo se sprema u kontrolisanim uslovima i uvek po istoj recepturi sa najfinijim brašnom "nula".

    Najbolja provera dobre ispečenosti testa je da "slice" tj. isečeno parče pice 1/6, može da se drži a da se pritom deo ka vrhu ne savija previše. To znači da pica može da se jede i iz ruke, bez da se koristi pribor niti kartonski podmetač

  2. za početak podloga za picu je ono što se razlikuje. može biti tanka ili debela, hrskava ili gnjecava, vazdušasta ili nabijena, lepo pečena ili nedopečena/delimično ili potpuno ugljenisana. Pored ovoga podloga može biti sa ukrašenom ivicom ili bez. Na sve ovo gore utiče testo, način tretiranja testa do pečenja i samo pečenje.

  3. pečenje može biti u plehovima ili direktno na šamotu. i jedno i drugo ima prednosti, u plehu zbog forme i mogućnosti dobijanja interesantnijih ivica, na šamotu zbog boljeg pečenja odozdo. Mi kombinujemo obe tehnike.....